AKTUELNO

Nakon još jedne odlične partije Nikole Jokića u NBA ligi, trener Denvera Majkl Meloun, otkrio je da status koji ima srpski košarkaš predstavlja problem pojedinim saigračima.

Nagetsi su pobedili San Antonio rezultatom 102:96, a Somborac je postigao 32 poena uz 16 skokova i sedam asistencija. Ipak, Meloun je nakon meča poručio da u ekipi ima igrača koji smatraju da bi Denver manje trebalo da forsira igru na Jokića.

- On je MVP sa razlogom, bili bismo glupi da ne igramo preko njega u trenucima odluke. Mislim da su neki naši igrači frustrirani jer se stalno igra za Nikolu. Bolje da se naviknu na to - rekao je Meloun.

On je nedvosmisleno poručio da se ništa neće promeniti u igri ekipe iz Kolorada.

- Neće se to promeniti. On je veliki igrač. Kada igramo na Nikolu uključeni su i drugi igrači. Ako igra jedan na jedan ima veliku šansu da poentira, ako ga udvoje onda vidi saigrače. Jednostavno je košarka, a Jokić je čini još jednostavnijom - zaključio je trener Nagetsa.

Sa druge strane, Jokić je nakon pobede protuiv Sparsa poručio da ima potpuno drugačiji "problem".

- Džamajkl Grin je pravi saigrač, ali nekada me plaši. Kada ne šutnem na koš viče na mene. To mi se ne sviđa, ali uglavnom je dobar dečko - poručio je Somborac nakon što je Denver zabeležio drugu pobedu u sezoni.