AKTUELNO

Direktor Denver Nagetsa Tim Koneli objavio je na društvenim mrežema da se MVP NBA lige Nikola Jokić nalazi na putu za Srbiju.

Denver je u plej-ofu NBA lige eliminisan od Golden Stejt Voriorsa (1:4), a Nagetsima nisu pomogle ni sjajne partije srpskog košarkaškog asa u svih pet mečeva.

Ova vest će svakako obradovati navijače u Srbije, jer daje nadu da bi selektor srbije Svetislav Pešić mogao da računa na Jokića za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. Sa Jokićem u timu, Srbija bi svakako bila među glavnim favoritima za zlato, pa verujemo da će se na kraju sve završiti na zadovoljstvo poklonika košarske u Srbiji. Uostalom, njegov menadžer Miško Ražnatović je već najavio da Jokić želi da igra za Srbiju na šampionatu Evrope, od 1. do 18. septembra.

Naravno, još jedna velika Jokićeva ljubav su trkački konji, odnosno kasači, pa će svakako dosta vremena provoditi uz svoje ljubimce u štali "Drim kećer" u Somboru. Nikola Jokić je veliki privrženik konjičkog sporta, a njegov otac Branislav je već uradio mnogo na sređivanju hipodroma u Somboru, gde bi mogao da bude i centar kasačkog sporta u Srbiji.