AKTUELNO

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je dresove za novu sezonu.

Uz prepoznatljive crveno-ble pruge na domaćoj garnituri, koja izgleda sjajno, dodata je i plava linija koja asocira na srpsku zastavu.

"Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svetu, zato je jasno opredeljenje da i na novim dresovima, na domaćoj garnituri, dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge ali ovog puta uz dodatak plave linija, koja po bokovima jasno asocira na motive srpske zastave, koja tradicionalno krasi poleđinu dresa, po sada već dugogodišnjim standardima Evrolige.

"Osim garniture crveno-belih dresova koja će ove sezone uz prepoznatljive crvene linije imati po prvi put i dodatak (plave tanke linije), ekipa će u novoj sezoni nositi i drugu, gostujuću crveno-sivu garnituru, sa potpuno originalnim dizajnom i tri prepoznatljive bele adidas linije na bokovima. Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta", navodi se na sajtu Zvezde.

Zanimljivo, ove godine u ulozi manekena našli su se članovi porodica košarkaša koji će ove sezone nositi crveno-beli dres.

"Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone i personalizovane majice za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno-belim bojama, kao i plavim i sivim", poručuju iz Zvezde.

#KK Crvena zvezda

#dresovi