AKTUELNO

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović kaže da su informacije koje su se pojavile na pojedinim portalima o iznosima transfera netačne i gledaocima Jutranjeg programa prikazao sve ugovore o prodaji igrača koji su sklopljeni.

Kako je rekao, po transfer Nikole Kalinića vredan je million evra, kao i za Marka Gudurić. Njegovim ugovorom je predviđeno da KK Crvena Zvedza dobije i 20 odsto od budućeg transfera.

Foto: Printscreen

- Mi nemamo nikakv problem da donesemo i pokažemo ugovore. Nema tajni, to autoproijekcija, ako oni tako rade misle da rade i drugi - rekao je Čović i dodao da se uprava KK Partizan nije zvanično oglasila povodom pisanja portala koji se dovode u vezu sa ovim klubom.

Foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, KK Crvena zvezda ima gubitak od 370 miliona dinara na dan 31. 12. 2016. a revizijiom je utvrđeno da je prikazan tačan iznos.

- Partizan ima 39 miliona dinara duga, to je nekih 350.000 dinara. Baš čudno jer se samo njihovom bivšem treneru duguje 600.000 dinara, a nigde ne vidim reviziju...- naveo je Čović.

On je ukazao na pokušaje da se dezavuiše javnost i da se napravi atmosfera kao da je KK Crvena zvezda  državni projekat.

- Na taj način vršite i pritisak na ljude iz države da li će nešto dati Zvezdi - primetio je Čović.

Ostatak razgovora možete pogledati na snimku:

#KK Crvena zvezda

#Nebojša Čović

'