AKTUELNO

Spremanje ormara i bacanje stvari koje više ne nosite, može da bude zaista naporan zadatak.

Niko ne voli da gleda farmerke u koje više ne može da uđe, haljine koje su odavno izašle iz mode, gomilu cipela koje nema više priliku da nosi i sl. Jednom kada se odvažite da pobacate ili poklonite nekom ono što vam ne treba, trebalo bi pred izvesnim artiklima da zastanete i razmislite dva puta. Prema savetu modnih stučnjaka, izdvajamo danas odevne predmete kojih ne treba da se rešavate, jer će vam sigurno opet zatrebati.

KAIŠI

Ako su u dobrom stanju i ako vam svojom veličinom još uvek odgovaraju, zaista nema potrebe da ih bacate. Čak i naizgled sasvim bezličan kaiš može da bude upravo onaj modni dodatak koji vašu pojavu može učiniti savršenom. Kada se namotaju zauzimaju zaista vrlo malo prostora, a mogu biti i okačeni na kukicama sa unutrašnje strane ormara.

DIZAJNIRANE TORBE

Postoji razlog zbog kog se skupe dizajnerske torbe smatraju “dobrim investicijama”. Ako u svom posedu imate ovakav jedan dragulj, bilo da je u pitanju Louis Vuitton ili Dior, i ako je torba u dobrom stanju, zaista ne bi trebalo da je bacite. Ovakvu klasiku pre ili kasnije ćete poželeti da nosite opet, a suludo je dva puta trošiti ogromnu količinu novca na sličnu stvar, jer kao što znamo moda ima efekat bumeranga.

BELO DONJE RUBLJE

Posmilićete da je suvišno zadržavati taj beo komad čipke u svojoj fioci pored svih drugih modela i boja donjeg veša koji inače nosite, ali ne. Baš kada poželite da obučete tu predivnu belu haljinu ili bele pantalone, otvorićete fioku sa intimnim rubljem i shvatiti da upravo one spašavaju dan.

CRNU HALJINU ZA SVE NAMENE

U ormaru svake savremene žene mora postojati ta jedna ultimativna crna haljina koju može da nosi u svim prilikama. Ako iznenada budete pozvani na koktel zabavu, prijem, važan sastanak, izlazak, ili neku drugu priliku kojoj niti jedna druga kombinacija odeće ne odgovara, mala crna haljina u kojoj izgledate savršeno je vaš adut.

#graderoba

#moda