AKTUELNO

Prepoznatljivo lice i poznata voditeljka televizije Pink, Milica Kon, svojom pojavom i vedrim licem upravo je slika i prilika uspešne i negovane žene. Za portal Pink.rs dala je odgovore o tome kako uspeva da održi tako blistav i svež izgled, kao i uvek nasmejano lice i dobro raspoloženje.

Nega poznatih, trikovi pomoću kojih njihovo lice i telo odoleva vremenu, oduvek su tema interesovanja javnosti. Bez obira na to koji vid brige o sebi preferiraju, poznate dame nas uvek oduševe svojim svežim i uvek negovanim izgledom.

Zanimalo nas je kako Milica i pored sati i sati snimanja, pred kamerama pronalazi način da sakrije umor, i uvek izgleda lepo i zdravo.

Kada su "trikovi" za svež i zdrav izgled u pitanju, Milica je odmah rekla da "trika" nema. Kaže da se neguje vrlo jednostavno.

- Skoro uopšte se ne šminkam privatno, puštam kožu da "diše ". Kožu samo dobro očistim ( naizmenično topla hladna voda, završim ledenom) i nanesem serum za hidrataciju i spf faktor koji čak i zimi stavljam i to je to. Rekla bih da je trik u jednostavnosti - rekla je voditeljka ružičaste televizije.

Dodaje da je pristalica, jednostavne ali redovne nege. 

- Iskreno, trebalo bi i više vode da pijem i stalno se opominjem, mislim da je to ključ lepe kože - rekla je Milica.

Otkrila je da je možda trik u tome što povremeno prolazi sa kockicom leda preko lica, i kako kaže, kada se naviknete nije tako strašno.

Kada su trening i sportovi u pitanju, voditeljka ističe da nikako ne voli teretane, a i trening generalno...

- Trudim se da šetam ali ni u tome nisam preterano uspešna. Mislim da je fizička aktivnost izuzetno važna i to je polje na kojem ću morati da radim... - ističe ona.

Voditeljka ističe da je, kada je hrana u pitanju, večito na dijeti, kao i da večito ima višak kilograma.

- Nažalost, volim džank food, ugljene hidrate, grickalice...da krčka... Apsolutno ne mogu da vas lažem i kažem da volim neku zdravu grickalicu, da li to postoji uopšte? - kaže Milica.

Foto: Jelena Simonović

Kada je nega u letnjem periodu u pitanju, Milica ističe da pored čišćenja i hidratacije kože, nanosi i spf faktor.

Dodaje da je tako bilo i ovog leta, iako nisu nigde putovali.

- Bili smo u vikendici i to je to. Pratili smo preporuke stručnjaka i svega se pridržavali. Još uvek smo da kažem u izolaciji. Ni sa kim nismo u kontaktu, tj. svedeni su kontakti na minimum minimuma i tom prilikom smo pod punom ratnom opremom. Uvek imamo maske i alkohol, ne idemo u kafiće, restorane, pridržavamo se maksimalno - rekla je voditeljka.

Autor: A.A.

#Milica Kon