AKTUELNO

Voditeljka vremenske prognoze Ana Šupić jedno je od omiljenih tv lica Pinka. Pored fantastičnog izgleda, Anu krasi i harizma kojom je na “prvi pogled” kupila publiku Televizije Pink.

Šarmantna voditeljka, ikao zbog jutarnjeg programa neretno ustajeranom zorom, uvek izgleda sveže i odmorno. Ana je za Pink.rs otkrila kako jojto polazi za rukom:

Osmeh je moj zaštitni znak, kako na televiziji, tako i privatnom životu"

 “I sama se ponekad zapitam! Šalu na stranu, nisam jutarnji tip, ali toliko volim svoj posao da mi ni to buđenje pre zore ne pada teško. U suštini nemam problem sa podočnjacima koji su presudni za svež izgled, tako da nema neke tajne ili posebnog truda”, iskrena je Ana.

Kako kaže, kada je nasmejana sve deluje kako treba, a boja njenog glasa dodatno otklanja svaku sumnju u to.

“Relativno skoro sam vodila vremensku prognozu svega 10 sati nakon operacije umnjaka, a da niko ne primeti da sam pod bolovima i otokom...kada se upali lampica na kameri jednostavno počinje magija koju znamo samo mi zaljubljenici u ovu profesiju”, kaže Ana koja ne skriva da izuzetno uživa u svom poslu.

Ne voli da eksperimentiše

Mlada voditeljka nije pobornik eksperimenata kada je reč o nezi kože, pa ni tokom karantina nije isprobavala maske iz kućne radinosti, iako su kozmetički saloni bili zatvoreni.

Držala se, kaže, standardne nege, i prepustila se rukama profesionalaca čim su se stekli uslovi za to. Takođe, ne voli mnogo ni da menja preparate koje koristi, pa je verna istom brendu još od srednje škole I ne vidi zašto bi menjala kada već prija njenoj koži.

Usled epidemijie kovida 19, pojačala je jedino negu kože ruku, koja je isušena zbog korišćenja sredstava za dezinfekciju

Čim završi snimanje, skida šminku

Ana negu ne menja ni tokom leta. “Samo pojačam korišćenje seruma umesto krema koje su teže u letnjem periodu, a generalno se držim svog zlatnog pravila da čim završim snimanje skinem tešku šminku ne vezano od godišnjeg doba. Volim da mi koža diše, pa se dešava da zbog obaveza ili događaja koje moram da ispoštujem šminku skidam i nanosim više puta dnevno”, navodi ona.

Pitali smo je i da li bi se usudila da sama sebi skrati kosu, budući da su tokom vanrednog stanja, a nakon toga u strahu od korona virusa, to pokušavale mnoge žene. 

“Poslednji put sam to radila u vrtiću i nije se slavno završilo, pa nisam pokušavala više nikada”, kaže Ana kroz osmeh.

Kako bi održala vitku liniju, popularna voditeljka redovno trenira tri puta nedeljno, ali korona “stopirala” i trenutno od fizičke aktivnosti praktikuje povremene šetnje ili plivanje, a jedva čeka povratak u teretanu i normalne tokove života.

"Imam meru, a slabost mi je italijanska kuhinja"

Mada to niko ne bi mogao ni da nasluti, Ana priznaje da je sklona gojenju i da je u jednom periodu života imala više od 10 kilograma viška.

Od zdravih namirnica najvše voli pečurke, brokoli i sve sveže salate, dok su joj prosti sećeri na listi “zabranjene hrane” I trudi se da svede njihov unos na minimum.

“Tokom puberteta sam se u jednom periodu ugojila cak 13-14 kilograma, tako da sam sklona gojenju čim ne treniram ili se opustim sa gurmanlucima. Ne robujem tome, ali volim da imam meru kako se posle ne bi dodatno mučila u teretani. Slabost su mi testenine,sirevi i generalno italijanska kuhinja kojoj ne mogu da odolim”, dodaje lepa voditeljka.

Autor: S.M.

#Lepota

#voditlejka