AKTUELNO

Ukoliko vam je dosadila trenutna boja kose i ako ste spremne da je menjate, isprobajte neku od sledeće četiri moderne jesenje nijanse.

Plava gljiva

Ova nijansa odražava pepeljastu nijansu gljive. Ona nije plava u tradicionalnom smislu; plava gljiva boja je koja čini savršenu prelaznu nijansu. Ona je upravo na spektru između svetlo smeđe i tamno smeđe ili pepeljastija nijansa plave. S obzirom na to da se ne može ubrojati u bilo koju od pomenute dve kategorije, idealna je za plavuše koje žele malo tamniju boju kose, ali i za brinete koje žele da budu malo svetlije.

Sombre

Nežnija i manje intenzivna varijanta ombrea, sombre je mnogo suptilniji te pruža prirodniji izgled. Vrhovi su svetliji sa suptilnim nagoveštajima tamnije nijanse. Pored toga, sombre se veoma lako održava, izgleda veoma glamurozno, a osim što promoviše prirodni izgled kose, odlično se slaže i sa gotovo svakim tenom.

Hladna kafa

Topli, nežni tonovi smeđe sa nagoveštajem kakaoa i karamele jedan su od trendova koji su u prvom planu tokom jesenje sezone, a nabolje od svega je to što odlično pristaju skoro svakom tenu. Zapravo, ova nijansa se može opisati i kao mešavina multidimenzionalnih smeđih tonova koji su ukombinovani sa suptilnom crvenkastom toplinom koja stvara efekat raskošnog i bogatog mahagonija.

Prepečeni kokos

Idealna je za sve smeđokose dame, kojima je kosa posvetlela tokom letnje sezone, a koje bi želele da dobiju boju koja je svjetlija, ali ne u potpunosti plava. Ukoliko ste brineta, ova boja će vam odlično stajati. S obzirom na to da vam je koren kose već taman, boja prepečenog kokosa jednostavan je način, veoma lagan za održavanje, da vašoj kosi dodate bogat, dimenzionalni efekat pomoću svetlih tonova.

#Lepota