AKTUELNO

Voditeljka jutarnjeg programa TV Pink "Novo jutro", Irina Vukotić, navikla je da se zbog prirode posla budi rano. To se, međutim, na njenom licu nikada ne vidi i svakodnevno sa televizijskih ekrana zrači pozitivno energijom.

Kada smo je pitali kako joj to polazi za rukom, očekivali smo da će nam otkriti neke trikove u šminkanja kojim sakriva umor, ali ona kaže da je tajna u dobroj energiji ljudi sa kojima sarađuje.

“Ja volim svoj posao, radujem se sitnicama koje život znače, okružena sam dobrim, duhovitim ljudima i onda sve to utiče da se osećam dobro… Jedino tu svežinu volim. Nema te šminke i estetskih dorada koje mogu da zamene sjaj u oku”, navodi Irina.

Kako kaže, ne služi se trikovima ni pred kamerama, ni iza njih.

“Kod nas u studiju, a i u čitavoj redakciji vlada dobro raspoloženje i profesionalni odnos i taj uigrani tim mnogo znači nama voditeljima koji smo pred kamerama. Ja sam osoba vedrog duha, volim da sam dobro pripremljena za emisiju, a tu su i vešte ruke naših talentovanih šminkera i frizera”, dodaje voditeljka, koja važi za jednu od najzgodnijih na Pinku.

Priznaje da ne voli maske iz “kućne radisnosti" i pakovanja kose i lica kod kuće, te negu svoje kože koja izgleda besprekorno prepušta profesionalcima.

Foto: Privatna arhiva

Voli da isprobava razne kreme, a lice ne sunča

“U periodu korone sam pored jutarnjeg programa radila i specijalnu emisiju “Vreme korone”, kao i emisije posvećene izborima i takoreći sam mesecima svakodnevmo bila našminkana, a često nosila i masku i ta kombinacija nije dobra za kožu lica naravno. Redovnom negom kod moje doktorke i dobrim hidratantnim i antirid kremama uspevam da negujem kožu lica”, napominje Irina.

Kako bi sačuvala besprekoran ten, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa, ne sunča lice.

“Razlog nije to što ne volim divan preplanuo ten već zato što izbegavam mogućnost pojavljivanja flekica i pegica”, objasnila je za Pink.rs Irina.

Dodaje da voli da isprobava razne kreme koje hidriraju lice i telo, ali da poput svih drugih žena, imam svoje omiljene.

Odmor je provala u Srbiji

Foto: Privatna arhiva

Irina je poslušala savete epidemiologa, i ovo leto je provela u Srbiji.

“Putovala sam sa ćerkom našom lepom Srbijom. Fruške terme, Zlatibor, Vrnjačka Banja.. Svež vazduh, priroda, obilazak manastira.. Divne uspomene”, dodaje voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa.

Radije bi vežbala u prirodi

U gustom rasporedu, Irina je našla mesto i za treninge koji joj pomažu da ostane u formi i sačuva vitku liniju.

“Ne volim teretane, ali ko me pita. Radije bih vežbala u prirod”, kaže Irina kojoj je važno da treninzi ne budu dosadni i rutinski.

To je tako kod mene i u životu, pa i u teretani. Uvek zabava i novi izazovi

Foto: Privatna arhiva

Za razliku od mnogih koji su usled pandemije koronavirusa loše raspoloženje zbog karantina lečili hranom, Irina je radila više nego inače tako da, kako kaže, nije baš imala vremena da jede zbog dosade.

“Imam sreću da nisam ljubitelj masne i začinjene hrane. Volim slatkiše naravno, ali ne preterujem”, dodaje ona.

Autor: S.M.

#Irina Vukotić

#Lepota

#NEGA

#moda