AKTUELNO

Na vrhu naše shopping liste svake sezone nalazi se onaj savršeni par obuće za kojim ćemo često posegnuti i koji će se godinama zadržati unutar naših ormara.

Foto: Steve Madden/Promo

Nova kolekcija američkog brenda Steve Madden donosi bezbroj trendi modela koji će jesenjoj garderobi dati ključni stilski pečat.

Foto: Steve Madden/Promo

Apsolutni favorit sezone su čizme iznad kolena od brušene kože u klasičnoj crnoj i vatrenocrvenoj boji. Ako tražite komad koji bi bio zavodljivi dodatak vašem zimskom stajlingu, ovo je vaš odgovor. 

Foto: Steve Madden/Promo

Ljubiteljke minimalizma oduševiće ležerne ravne čizme ili salonke koje izgledaju sjajno uz mini i midi suknje, omiljeni džins ili lepršave haljine u boho stilu.

Foto: Steve Madden/Promo

Kolekcija je upotpunjena gležnjačama sa animal printom, kao i kaubojkama obogaćenim metalnim nitnama, koje će vašem outfitu dati cool, urbanu notu. 

Foto: Steve Madden/Promo

Odabrane modele za jesen/zimu 2020. možete pronaći u prodavnicama Steve Madden u Knez Mihailovoj 33 u Beogradu i šoping centru Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i u online shopu fashionandfriends.com

#Steve Madden