AKTUELNO

Već i sami možete pretpostaviti da bele haljine koje liče na venčanice nikako ne priliče venčanjima, osim ako nećete da vas gosti zmene sa mladom.

Džen Kempbel, osnivač "Green Vedding Shoes" i Džoslin Robertšo vlasnik "Ready or Knot", otkrivaju svoje stručne tajne o tome kako da uštedite na pripremama za venčanja i kako da odaberete dobru garderobu.

- Danas je većina boja prihvatljiva, ali uvek preporučujem da ne nosite belu boju. - kaže Džen Kempbel.

Foto: Unsplash.com

Robertšo napominje da treba da imate u vidu da, kao gost, želite da se razlikujete od mladenaca: "Mnogi mladenci nose bele i neutralne tonove, tako da treba da izbegavate bež, boju slonovače i sive boje."

Kempbel i Robertšo vas savetuju koje boje da ne nosite na venčanjima:

1. Crna

Iako je šik i elegantna, crna boja ne priliči gostima na venčanjima. Zamislite samo taj horor kada bi svi gosti nosili crno.

2. Jarke boje

Iako su venčanja radosni događaji, ne želite da budete u centru pažnje samo time što vaša odeća nekome bode oči.

3. Pastelne boje

Ove boje vam ne mogu biti dobar izbor jer ih ne možete nositi na više venčanja za redom, uzmite u obzir da je većina mladenaca obučena u ove boje, pa bi vas neko od gostiju mogao zameniti sa mladencima.

4. Bela boja

Bele, široke haljine nikako ne mogu biti dobar izbor jer jako liče na venčanice. Pogotovo sada kada je izbor venčanica širok i kada ih ima i kratkih i dugačkih, uskih i širokih...

Autor: Pink.rs

#Venčanje