AKTUELNO

Lepota kojom zrače neke znakove čini neodoljivim i intrigantnim, a neki tu lepotu skrivaju ili pokazuju na neki drugačiji način

5. Bikova lepota je skrivena od znatiželjnih pogleda

Senzualnost i nežnost osobine su koje se trenutno odražavaju na Bikovom slatkom licu. Njihova veličanstvena kosa i spektakularne oči čine ga doista lepim i neuobičajenim. Bika definitivno nije neugodno gledati.

4. Ovan ima snažnu lepotu

Svojim četvrtastim licima i moćnim odlikama Ovnovi imaju snažan izgled koji nikada ne ostaje nezapažen. Njihove intenzivne oči mogu se protumačiti kao agresivne i zastrašujuće, osobito ako su popraćene gustim obrvama.

3. Jarac je suptilno lep

Njihova pravougaona lica i tanka kosa možda se tradicionalno ne smatraju lepim, ali njihov karakter ih čini dragim. Njihov grub i čvrst izgled pojačavaju guste obrve i neprestano mrštenje, piše msn.

2. Vodolija ima jedinstvenu lepotu

Njihova četvrtasta lica i visoka čela čine Vodolije originalnim. Njihove velike, svetle oči i divlje obrve pokazuju koliko su otvoreni i šašavi. Ovaj horoskopski znak nema vremena za gledanje u ogledalo!

1. Rak je najmanje lep znak

Rak je poznat po svom okruglom licu i impozantnim obrazima koje ljudi žele stalno da štipkaju. Za oči se često kaže da su prozori duše i to je definitivno slučaj sa slatkim Rakom. Njihove osobine ih često stavljaju u poziciju slatkih i simpatičnih osoba.

Autor:

#Devojka

#Lepota