AKTUELNO

Holandski brend Scotch&Soda predstavio je novu kolekciju za jesen/zimu 2021. inspirisanu Amelijom Erhart, prvom ženom koja je samostalno preletela Atlantski okean.

Nadahnuti njenom izjavom „Bez granica, samo horizonti - samo sloboda“, kreativni tim brenda kreirao je kolekciju koja odiše genderless estetikom po kojoj je američka heroina bila poznata.

Foto: Promo

Okosnicu čine bomber jakne napravljene od vodootpornog pamuka, utility odela i ležerni denim komadi, kao i maksi haljine i pantalone od žakarda sa floralnim printom koji su inspirisani glamurom 20-tih godina prošlog veka.

Tim dizajnera Scotch&Soda kreirao je apstraktne dezene zasnovane na avijatičarskim motivima i pejzažima koji se posmatraju iz vazduha.

Foto: Promo

Kolekcija je ispunjena toplim, zagasitim nijansama narandžaste, maslinaste i smeđe, a svaki komad karakteriše beskrajni osećaj udobnosti, zahvaljujući oversized krojevima i prirodnim materijalima poput pamuka i vune. Bilo da vaš izbor padne na dnevne casual kombinacije ili preferirate nešto elegantniji stil, važno je da se osećate slobodno u odeći koju nosite.

Foto: Promo

Jesenje komade Scotch&Soda potražite u monobrend radnji u šoping centru Rajićeva, u Fashion&Friends multibrend prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Autor:

#lepota i moda