AKTUELNO

Treći po redu internacionalni kongres u oblasti estetske i antiejdžing medicine pod nazivom "Science of aesthetic" u organizaciji Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije (SESIAM), biće održan u Beogradu u Bel Expo Centro od 26-28. maja 2022. godine, a sve po ugledu na najveće svetske kongrese, poput onih u Parizu, Monaku i Majamiju.

Ceo događaj održava se pod pokrovitrljstvom Ministarstva zdravvlja.

Kao i prethodnih godina, najeminentniji svetski stručnjaci prepoznali važnost i potencijal kongresa i potvrdili učešće u vidu edukatora i predavača. Moderator ovogodišnjeg kongresa, a ujedno i predavač biće prof. dr Sebastian Cotofana uz podršku naših i internacionalnih edukatora, čija će imena naknadno biti objavljena.

Prva dva dana kongresa, 26. i 27. maja su koncipirana kao predavanja sa demonstracijama izvođenja procedura uživo. Predavanja će trajati 09-17h. Treći dan kongresa je osmišljen kroz workshop module i hands-on treninge za koje se zainteresovani doktori posebno prijavaljuju.

Workshop moduli su koncipirani kao rad u grupi gde internacionalni ekspert trener drži kratko predavanje i uživo demonstraciju na pacijentima.Moguće je izabrati jedan ili više workshop-ova, a u zavisnosti od broja prijavljenih, satnice će biti prilagođene svim učesnicima. Do sada na našoj teritoriji nije postojao ovakav kongres, gde na jednom mestu brojni posetioci i učesnici mogu saznati sve inovativnosti na temu hijaluronskih filera, mezoterapije, niti (PDO I PCL), PRP, hemijskih pilinga, modulatora (neurotoksina), lasera, zatim na temu nege kože, biorevitalizacije i održavanja kože.

Autor: Z.L.