AKTUELNO

Objavljena je lista najboljih i najromantičnijih hotela na svetu koja će vas oduševiti.

Prelep ambijent, uredne i romantično uređene sobe, odličan pogled sa terase i blizina mora samo su neki od uslova koje ispunjavaju hoteli koji su ocenjeni kao najbolji na svetu.

Lanis Suites de Luxe u Španiji ocenjen je kao najromantičniji hotel na svetu. Nalazi se u Puerto del Carmen sa plažom ispred hotela okružen restoranima. Pružiće vam osećaj najvećeg luksuza koji svako od nas zaslužuje, a svaki od 25 ekskluzivnih apartnama je tako uređen da ima jalepši pogled na Atlantski okean i pruža sam komfor i harmoniju koji samo Dadlani Kumar može da izabere za vas.

Hotel je namenjen samo odraslima, što znači da je ovde zabranjen boravak deci mlađoj od 16 godina i nalazi se na samo 10 minuta od aerodroma Lanzarot u Puerto del Karmen. Na samo 15 minuta je od nacionalnog parka Timanfaja i 15 minuta od ostrva Arekif. Dizajniran je i uređen po ideji vlasnika Kumara Dedlanija koji je birao samo najfinije materijale kako bi kombinacija između prirode i vodopada bila najautentičnija i najprijatnija za posetioce.

Postoji 6 različitih tipova apartmana od 25 koliko ih je ukupno u hotelu, a svaki od njih zadovoljava posebne potrebe gostiju. Dragulj među apartnamina je Suites Lanis. U Lanis Gourmet restoranu služi se oisključivo mediteranska hrana koaj je spoj tradicionalne i moderne kuhinje. U okviru hotela postoji i Centar za lepotu gde se možete opustiti uz masažu i tretmane za vaše lice i telo.

Za noćenje sa doručkom treba izdvojiti 390 evra po osobi, tako da je ovo veoma skupa avantura, ali oni koji su posetili ovo odmaralište kažu da je to životno iskustvo koje se pamti.

#Hotel

#Putovanja

#romansa

'