AKTUELNO

Hostel u Pragu proglašen je najboljim u Evropi, najboljim malim hostelom u svetu za solo putnike na ovogodišnjim na čuvenim "hotelskim oskarima“ (Hoscars).

Hostel "RoadHouse“ u starom gradu opisan je kao idealno mesto za društvene bekpekere, a dobio je i nagradu kao najbolji za solo putnike što se najbolje vidi u rastu od 42 odsto u rezervacijama solo putnika između 2015. i 2017. godine.

Hotelski oskari su najprestižnije nagrade u ugostiteljstvu koje organizuje najpoznatiji portal za rezervacije Hostelworld i koji se zasnivaju na podacima više od 1,2 miliona recenzija dostavljenih u prošlog godini i koji ocenjuju više od 36 hiljada objekata u 170 zemalja.

Nagrade svrstavaju nekretnine u 29 kategorija, a nova kategorija posvećena solo putnicima ima za cilj da prizna hostele koji podstiču ovakvu vrstu putovanja.

Rezervacije ovog sajta kada su solo putnice u pitanju beleži porast od 45 odsto rezervacija u hostelu We Love F u Lisabonu koji je takođe osvojio nagradu. Najbolje ocenjen hostel za muške solo putnike je One Paralelo u Barseloni koji nudi besplatnu večeru i žurke svako veče.

#Evropa

#Hostel

'