AKTUELNO

Svi mi imamo loše navike, ali njena je potpuno bizarna.

Jedan dečko je na društvenoj mreži podelio svoju muku i dobio punu podršku. On je javno podelio kakvu lošu naviku ima njegova devojka u kupatilu i svi su "popadali u nesvest".

Kada odlučite da počnete da živite sa partnerom onda je normalno da neke stvari među vama neće biti kao do tada. Naučićete stvari o svom partneru koje do tada niste imali priliku da vidite, jer ste se krili u udobnosti svog doma.

Neki od novih uvida mogli bi da budu i simpatični, dok bi drugi mogli čak i da vas razočaraju.

Jedan dečko se našao u nezavidnoj situaciji kada se pre nekoliko meseci preselio kod devojke. Ovaj anonimni mladić je postavio status na društvenoj mreži Reddit gde je na kraju tražio i savet.

Foto: Pixabay.com

Naime, on je primetio da njegova devojka ima čudne navike vezane za kupatilo. Shvatio je da se njegova devojka tušira samo jednom u sedam do deset dana. Ono što je još interesantnije je da ona ne vidi problem u tome.

- Moja devojka i ja živimo zajedno. Ono što sam primetio još ranije, a sada sam samo potvrdio je da se ona pomalo "oseća". Znao sam da ne voli da se tušira, ali nisam imao pojma da se tušira samo jednomu sedam do deset dana.

Razgovarali smo o tome i rekao sam joj da mislim da bi to trebalo da radi češće, bar tri puta nedeljno. I dalje mi je odvratno što sam morao sa njom da razgovaram o tome da smrdi i šta treba da uradi povodom toga - iskren je mladić.

Dodaje da mu je ona rekla da ne želi da se tušira češće jer misli da je voda jako štetna za njenu kosu.

Ponudio joj je da joj kupi kapu za tuširanje, ali ona nije bila zainteresovana za tu ideju.

- Zaista se osećam grozno što moram da brojim koliko se moja partnerka puta kupa, ali ponekad mi je gadno da legnem sa njom u krevet jer joj kosa bukvalno smrdi na ustajalu mast.

Kada je u ciklusu ne tušira se jer se svejedno i posle toga ne bi osećala čistom.

Želim samo malo ženstvenosti od svoje devojke, na primer, obrijane noge.

Shvatam da svi imamo pravo da radimo u životu ono što želimo, ali to je baš teško podneti kada je higijena u pitanju.

Foto: Pixabay.com

Mislim da ne tražim previše. Uostalom, moja jedina briga je šta će biti kad budemo imali decu i šta će tada biti prihvatljivo - dovršava ovaj anonimni muškarac.

Ljudi sa ove društvene mreže su ga potpuno podržali, ali ipak su se javili i oni koji misle da je grub.

- Ona je odrasla osoba koja sama treba da ima svoj koncept higijene - kratko je prokomentarisala jedna korisnica mreže.

- To da li će da se brije ili ne to je na njoj, ali za kupanje, odnosno nekupanje nemam razumevanja, jer neprijatan miris uopšte nije u redu - napisao je drugi.

- Neće da bude čista zato što se ne oseća čistom?! Potpuno sam zbunjen - napisao je još jedan korisnik.

#Devojka

#Ljubav

#Tuš

'