AKTUELNO

Jedna od najlepših glumica na svetu Džesika Alba u braku je s producentom Kešom Vorenom već 11 godina i imaju troje dece.

Brak njih dvoje slovi za jedan od najskladnijih u Holivudu. Posebno su bili srećni kada su pre više od godinu dana svoju porodicu obogatili još jednim detetom, dečakom Hajsom.

Džesika je otkrila kako je tajna njihovog srećnog braka to što su ona i Keš ne samo bračni partneri već i najbolji prijatelji i da se jako poštuju.

- Mi smo i dalje zaljubljeni jedno u drugo. Vremenom smo naučili kako da komuniciramo i rešimo nesuglasice pre nego što rasprava preraste u nešto veće. Mi smo pre svega najbolji prijatelji i jako se poštujemo - otkrila je Alba, koja je pre dva dana pokazala tri tetovaže na ruci koje je posvetila svojoj deci.

- Moj suprug je moja velika podrška. Uvek je tu za mene. Lepo je kada imate takvog nekog kraj sebe - rekla je glumica filmova „Sin City“ i „Fantastična četvorka“ i istakla kako njih dvoje i dalje pronalaze vreme samo za sebe, što je jako bitno za brak.

Džesika i Keš imaju ćerke Honor (11) i Heven (7) kao i 14-mesečnog sina Hajsa.

#Brak

#Ljubav

#Porodica

'