AKTUELNO

Baš poput bele košulje ili bele sportske majice kratkih rukava, beli top bez rukava je klasik koji nikad neće izaći iz mode.

Instagram je već preplavljen kombinacijama s ovim večitim komadom odeće koji se lako i brzo uklapa u različite stilove, pa odlično izgleda ukoliko se, recimo, nosi s ultra modernim "tregerušama", kako to sjajno radi Dženifer Lopez.

Izgledom sličan potkošulji, beli top bez rukava univerzalni je komad garderobe koji nikad neće biti "aut", a ovog proleća i leta biće neizostavan deo kombinacija savršenih za toplije dane.

Možete ga nositi i ispod sakoa ili u kombinaciji s košuljom - obe varijante izgledaju kao da se niste puno potrudili, ali ujedno je i vrlo šik.

Sjajno je rešenje ukoliko ga, recimo, nosite s farmerkama širih nogavica, modernim pamučnim pantalonama, maksi suknjama ili "palaco" pantalonama koje su se ove sezone vratile u nikad glamuroznijem izdanju.

Modni znalci predlažu da ove sezone nabavite top u bež nijansama i to od rebrastog pamuka, koje se takođe odlično uklapaju u mnoge dnevne, ali čak i u večernje kombinacije, a istovremeno izgledaju skupoceno i luksuzno.

Top bez rukava, pantalone koje stoje kao salivene, malo nakita i dobre cipele ili patike, i vi ste spremni za šetnju po gradskim ulicama - odeveni po posljednjoj modi.

#moda

#pantalone

'