AKTUELNO

Definitivno najbolji su umetnici, a ko je najlošiji?

400 udatih žena učestvovalo je u istraživanju magazina Redbook i pokazalo se da bi zanimanje kojim se muškarac bavi moglo da ima uticaja na njegove veštine u krevetu! "Ne iznenađuje da ono što radite preko dana utiče i na ono što radite noću. Ako ceo dan upravlja mašinama, velike su šanse da će znati da "upravlja" i ženskim telom. Ako se bavi poslom koji je veoma linearan, logičan, onda će i način na koji vodi ljubav verovatno biti nešto formalniji", kaže seksualni terapeut Linda De Vilers.

Evo kakvi su muškarci različitih profesija u krevetu, od najboljih do najgorih!

1. Umetnici

Njihove žene tvrde da su upravo oni najbolji ljubavnici. 45 odsto njih tvrdi da im je seksualni život odličan i tako su završili na prvom mestu. 100 odsto njih reklo je da se umetnici potrude oko predigre, a 73 odsto njih u potpunosti uspe da zadovolji svoje supruge.

2. Građevinari

58 odsto ima seks više od jednom nedeljno. 30 odsto žena reklo je da bi volele da su njihovi muževi građevinari ipak malo nežniji. Građevinari se najmanje trude oko oralnog seksa (40 odsto njih ga ne pruža). Ipak, supruge kažu da su veoma "mazni" kad su u takvom raspoloženju. 57 odsto njih reklo je da je seks "odličan" ili "više nego dobar".

3. Vozači kamiona/mehaničari

Oni zauzimaju prvo mesto u oralnom seksu, 61 odsto žena kaže da su oni najbolji u tome. 95 odsto njih se trudi oko predigre, a 39 odsto žena vozača kamiona ili mehaničara je svoj seksualni život ocenilo kao "odličan". 47 odsto njih ima seks više od dva puta nedeljno. Trećina njih zaspi odmah nakon seksa.

4. Mali preduzetnici

Kod njih su najveće šanse da će u krevetu poželeti da isprobaju neku novu seksualnu igračku. Sve žene malih preduzetnika rekle su da su sinhronizovane sa svojim muževima što se vremena trajanja seksa tiče. 30 odsto njih je reklo da bi volele da predigra traje duže.

5. Inženjeri/arhitekte

71 odsto njih uspe da zadovolji svoju ženu u krevetu. 92 odsto njih se brine o predigri, a 76 odsto njihovih žena je reklo da seks traje taman dovoljno dugo da bude "savršen". 12 odsto njih požalilo se da predigra traje "kao večnost". Kod muškaraca koji se bave ovim zanimanjima su dva puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da uvedu neku seksualnu igračku na baterije u krevet.

6. Menadžeri/rukovodioci

38 odsto žena muškaraca koji se bave ovim zanimanjima su jako zadovoljne svojim seksualnim životom, što ih svrstava na treće mesto. 45 odsto njih voli da se mazi. 74 odsto je "dobro" ili "jako dobro" u oralnom seksu.

7. Muškarci u uniformama (vatrogasci, policajci, poštari...)

81 odsto žena je reklo da im je kod njihovih muževa najseksepilnije to što se brinu da je ona u potpunosti zadovoljena. 84 odsto njih je jako zadovoljno seksom, ali 25 odsto je otkrilo da njihovi muževi potpuno preskaču predigru. 35 odsto njih bi volelo da su im muževi više spremni na nešto novo u krevetu.

8. Prodavci

Kod prodavaca su najveće šanse da će imati seks svakog dana. Tri puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da će poželeti da igraju uloge u krevetu.

#Ljubav

#Seks

'