AKTUELNO

Najlepša prolećna boja u kojoj svi izgledaju mlađe, energičnije i puni života svakako je svetlozelena.

Kako odrastamo, da ne kažemo - starimo, menja se i naš stil odevanja. Neke stvari više ne bismo obukle ni za živu glavu, ali to ne znači da treba da se oblačite jednolično i nemaštovito. Predstavljamo vam top kombinacije boja koji će podmladiti svaku ženu, a najbolje stoje ženama nakon 40!

Boja lavande

Fenomenalno se kombinuje sa teksas farmerkama. Ova boja dodaje romatični ton vašem stajlingu, a odlično se slaže i sa zelenom i bež bojom. Jedino ne treba da je nosite sa drečavim nijansama.

Koralna boja

Delikatna nijansa koja odaje mekoću i eleganciju dame koja je nosi i privlači sve poglede. U kombinaciji sa crnom ili belom, izgleda veoma ženstveno, a kombinacija je odlična i za poslovne prilike.

Svetlozelena

Najlepša prolećna boja u kojoj svi izgledaju mlađe, energičnije i puni života! Najbolje stoji plavušama, a fenomenalno se slaže sa belom i bež, crnom i tamnoplavom.

Žutozelena

Boja koju biraju žene koje pucaju od samopouzdanja. Odgovara vitkim ženama, a najbolje se slaže sa plavom, crvenom, braon i bež. Zaista su retke žene koje mogu da nose ovu boju, pa će vam se u njoj svi diviti.

#moda

'