AKTUELNO

I uvek su nam potrebni ovakvi modeli...

Ženama nikad nije dosta obuće. Gotovo da nema pripadnice nežnijeg pola koja bar jednom nije otvorila cipelarnik i pomislila kako nema šta da obuje.

Međutim, iako pratite najnovije trendove kada je u pitanju obuća, ova tri para ne izlaze iz mode. Sa njima nećete pogrešiti. Ova obuća predstavlja modni klasik, te vam omogućava da u letnjim mesecima izgledate moderno i da uvek budete u trendu.

S toplim mesecima na scenu tradicionalno stupaju sandale. Ako ste velika ljubiteljka potpetica, ovog leta obratite pažnju na bezvremenske espadrile, koje su postale sastavni deo letnjeg odevanja. Kada su u pitanju patike, beli modeli su i ove sezone modni favorit, jer podjednako dobro izgledaju u klasičnoj kombinaciji s dugim i kratkim pantalonama, kao i sa lepršavim modelima ženstvenih letnjih haljina.

Kožne papuče

Ako ovoga leta želite da se počastite samo jednim modelom sezonske obuće, definitivno nećete da pogrešite ako izaberete kožne papuče. U zemljanim tonovima ili beloj boji, kožni modeli papuča u letnjim mesecima idealan su izbor za vas. Kao i prethodnih letnjih sezona, ubedljivo najpopularniji model kožnih papuča nosi naziv "Oran" i delo je luksuzne francuske kuće Hermes.

Sandale sa manjom potpeticom

Iako na prvi pogled ne izgledaju kao najudobniji izbor obuće u letnjim mesecima, takozvane gole sandale nametnule su se kao veliki sezonski hit na modnoj sceni, a najčešće stižu s manjom potpeticom i predstavljaju savršen letnji izbor zahvaljujući otvorenim stopalima.

"Slingback" sandale sa otvorenom petom

Ove sandale su i dalje na vodećem mestu najelegantnijeg modela sandala. One ujedno predstavljaju savršene poslovne cipele u letnjim mesecima. Nešto što nam je najbitnije tokom letnjih meseci jeste da nam noga diše, a uz pomoć otvorene pete postižete ovaj efekat, dok zatvoreni prednji deo zadržava dozu profesionalnosti.

Bele patike

U letnjim mesecima nećete pogrešiti ako odaberete ili pletene ili platnene patike koje vam omogućavaju da stopalo diše na visokim temperaturama.

Espadrile

Espadrile su, pored sandala, naša omiljena obuća tokom leta. Udobne i uvek u trendu, te espadrile nas svakog leta ponovo osvajaju, zbog čega volimo da ih nosimo po ceo dan. Dolaze u različitim modelima, obojene, u raznim bojama i s detaljima koji ih čine unikatnim.

Espadrile mogu da se nose uz apsolutno sve, uz suknje, farmerke, pantalone, haljine... Ne postoji odevni komad koji ova obuća ne može da finišira, pa zato nemojte oklevati kada je u pitanju ovakva investicija, prenosi "T portal".

#Cipele

#moda

'