AKTUELNO

Zašto muškarci varaju i napuštaju idealne supruge?

Ona igra šah. Kao u šahu, tako i u životu - kreće se brzo u svim pravcima. Nekako uspeva da svako jutru napravi doručak, našminka se i sredi kosu, najmlađeg odvede u vrtić, a starije dete u školu. Dobro zarađuje. Cene je na poslu. Ide tri puta nedeljno na fitnes, razume se u modu, umetnost i politiku.

Ukusno kuva. Čisti kuću. Pegla majice. Inovativna je u krevetu. Razume. Prihvata. Ceni. Ne zamajava se sitnicama.

Muž idealne žene

Pored nje se osećam malo i nedostojno. Nisam nikad bio dovoljno dobar za nju. Ona je pametna, a ja... Bolje se osećam pored ljubavnice, jer ona je: nesavršena, udata, pristajte na kratke sastanke, nikad me ne zove vikendom.

"Sve žene su pokvarene," volim to sebi da ponavljam.

Za pravog muškarca je poligamija. Pravi muškarac će petkom otići na pivo, pa onda na opuštanje...Međutim, ako me i otkrije i prihvati da sam imao aferu, da li to znači da ona ne poštuje sebe. Ali, ako podivlja, ako pobesni i ostavi me, šta sam ja onda? Ko sam ja onda?

Idealna žena - ko je ona u stvari?

Ona odlično zna sve svoje mane. Ponekad plače jer je svesna da ne može da postigne sve. Umorna je od sumnje i odbacivanja. Trudi se da bude najbolja verzija sebe i dobra supruga. Uspeva da napravi doručak svako jutro, a zatim radi sve po spisku, po redu, mehanički.. Tako da on ne vidi njene mane. A on ih izgleda i ne vidi.

Kada on uvidi da ona nije kraljica, otići će, jer: kralju je potrebna kraljica.

Koje opcije ostaju idealnoj ženi na kraju krajeva?

Prva opcija: I dalje će se pretvarati da ne vidi: njega koji ima ljubavnicu, kako ide njoj u slobodno vreme, kako se udaljava od porodice. Ono što ne vidi ne može da boli.

Druga opcija: Otići će! Napustiće ga i naći će nekoga drugog. Nekog ko će je voleti i razumeti.

Izbora je monogo, ali je bol uvek jedna i ista.

#Seks

'