AKTUELNO

Imate ih kod kuće!

Ukoliko ste u potrezi za idejama koje će malo začiniti vaše iskustvo u spavaćoj sobi, nemojte trošiti novaca na pomagala. Predlažemo vam ideje sa kojima ćete atmosferu u dovesti do usijanja.

Biserna ogrlica

Ako želite da učinite nešto erotično za svog partnera, nakit može biti vaš alat, kaže Debra Laino, doktor ljudske seksualnosti, seksolog i terapeut za parove i brak.

Drvena kašika

Drvena kašika je savršena za lupkanje po guzi, jer možete to da radite lagano ili jače, zavisno od želje vašeg partnera, kaže Laino. Samo se uverite da prvo pričate o vašim željama i koliko to vama uopšte prija.

Sunđer za telo

Čarape

Morate skinuti svoje čarape da biste imali seks, pa zašto da ih ne uključite u zabavu umesto da ih bacate u gomilu za veš? Koristite ih (uz saglasnost) da vežete zglobove svog partnera za vreme zavođenja.Sva druga čula su povećana kada je vid lišen, tako da biste možda želeli da koristite nešto svilenkasto ili seksi na dodir da mu vežete oči. Sve se svodi na prisustvo, uvažavanje želja i svaki partner koji je posvećen zadovoljstvu,svojim i partnerovim potrebama odličan je partner.

#Ljubav

'