AKTUELNO

Svesti odevanje na samo na jednu ili dve boje može delovati prilično nemaštovito, pod uslovom da nije reč o kombinaciji crne i bele. E, to se već naziva klasikom, koja čak i kada je reč o sportskim komadima odeće, unosi dozu elegancije u kompletan izgled.

Crno-bele kombinacije sada su obogaćene tufnama, trouglovima, kvadratima, krugovima, prugama. I sve to može da se nađe na jednom modelu, što isključuje monotoniju "šahovskog" sveta.

Asimetrične tunike, lizeze i košulje uparuju se uglavnom sa pantalonama, bilo jednobojnim sa širim nogavicama ili dezeniranim dvobojnim u vidu stilizovanih šalvara. Podrazumeva se, svečaniji izgled postiže se suknjama i haljinama koje su, takođe, crne, bele ili izrađene od tkanina koje poseduju samo ove dve boje.

A čak i kada se od glave do pete odenete u kožu, možete da ispoštujete ovaj modni trend. U ponudi je brušena koža, nalik na od suše ispucalu zemlju koja, da bi se izbegla monotonija, na jakni može da bude umerenijih šara a na pantalonama nešto izraženijih ili obrnuto.

Takva može da bude i obuća i tašna, ali vodite računa da ne preterate. Neka barem jedan komad odeće i modni detalj budu jednobojni, po mogućstvu crni, kako bi cela kombinacija došla do izražaja.

#moda

'