AKTUELNO

Početak nove sezone uvek je dobar period za promenu izgleda, a jedan od najefektnijih trikova za tranformaciju jestenova frizura.

Mnoge influenserke i druge zvezde šou biznisa svoju savršenu jesenju frizuru pronašle su u klasičnom bobu različitih dužina, koji poslednjih dana često gledamo na Instagramu.

Istovremeno elegantna i šarmantna, jednostavna za održavanje i stilizovanje, bob frizura jedna je od onih koje nikada ne mogu da nam dosade. Razlog tome je njena praktična strana jer svima dobro stoji, bez obzira na oblik lica i teksturu kose.

Među bezbroj različitih bob trendova, kao najpopularniji ove sezone istakao se jednostavan blunt bob koji odlikuju oštar i ravan rez, a stilizovan je u glatkom i potpuno ravnom sleek stilu.

Ovakva se frizura šiša na dužinu oko ključne kosti, a bitno je napraviti bogatu teksturu sa unutrašnje strane kako bi blunt bob dobio potrebnu dinamiku.

Dobar je izbor i lob – dugačak bob, koji uglabnom biraju devojke koje ne žele da previše krate kosu. Ako želite nešto atraktivniji izgled s vintidž prizvukom onda je pravo rešenje spoj bob frizure i kratkih šiški.

#Frizura

'