AKTUELNO

Uz njih će svaka kombinacija izgledati moderno i trendi.

Proteklih nekoliko sezona kroz modu se provlači takozvani oversized, odnosno predimenzionirani kroj, i to na raznim odevnim komadima, a iako nimalo ne laska figuri, modni svet ne može odoleti ovom trendu.

Ove godine preselio se na jakne i kapute, a evo koje modele možete kupiti u većem broju ako želite biti u koraku sa trendovima.

1. Mantili

Ako već imate jedan klasični mantil u ormaru, ove godine slobodno uložite u jedan koji vam je veliki. Ako pak još nemate nijedan primerak ovog modnog klasika, onda razmislite o tome isplati li vam se pratiti trendove jer ko zna šta će dogodine biti u modi, a ni ove godine nećete pogrešiti s mantilom u svom broju.

2. Dugački vuneni kaput

U hladnim zimskim danima nema lepšeg osećaja od topline koja seže sve do gležnjeva, a to će vam ove godine najbolje omogućiti dugački i predimenzionirani vuneni kaput.

3. Teddy bear jakna

Takozvani teddy bear kaputići i jakne koje, kako im naziv otkriva, teksturom podsećaju na plišane medvediće u modi su i ove godine, a ako ste odlučile kupiti novi, neka bude predimenzioniran.

View this post on Instagram

Weather drama @mango #mangogirls #adv

A post shared by Leia (@leiasfez) on

4. Kratki kaput

U ovom slučaju najbolje je pronaći model koji je namerno krojen predimenzionirano jer većina klasičnih kratkih kaputa neće imati jednak efekt ako ih kupite u prevelikom broju.

View this post on Instagram

Slicked back hair and a mostly clean room, who even am I?

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

#Jesen

#Kaput

#moda

'