AKTUELNO

Visoke štikle i duge haljine nisu dobar spoj ako želite da ostanete na nogama.

Holivudske zvezde spremaju se satima uoči pojavljivanja na crvenom Oskar tepihu – posećuju kozmetičare, frizere, stiliste, a sve u nameri da zablistaju pod svetlom reflektora. Nijedna dama ne želi da joj se desi ono najgore – da padne pred velikim brojem novinara i kamera.

Iako u filmu “Svetlost između okeana” ne tumači glavnu ulogu, kineska glumica Liang Džing bila je glavna zvezda crvenog tepiha. Slavna glumica sparila je cipele vrlo visokih potpetica sa zelenom svilenom haljinom. Zbog dugog poruba haljine i atraktvnog šlepa, u trenutku neopreznosti je zapela i pala na pred objektivima fotografa iz celog sveta. Muškarci u pratnji odmah su joj pomogli, a Liang je nastavila s poziranjem kao da se ništa nije dogodilo.

U javnim situacijama često padne i Dženifer Lorens, kojoj se to dogodilo i neposredno pre dobijanja Oskara 2013. za glavnu ulogu u filmu “U dobru i u zlu” u direktnom prijenosu koji su pratili milioni.

Sa celom pričom oko padanja na crvenom tepihu prošle se godine našalila i komičarka Ejmi Šumer uoči gala večere 100 najuticajnijih osoba po mišljenju magazina Time.

Ejmi je odlučila da namerno padne pred Kim Kardašijan kako bi testirala reakciju rijaliti zvezde i fotografa, ali i ukazala na činjenicu da je svaka pažnja dobra za građenje brenda i širenje popularnosti.

I. P.

#Crveni tepih

#Holivud

#Nagrada

#Oskar

'