AKTUELNO

Koliko puta ste sebi obećali da više nećete nasedati na iste greške, ali na kraju ste ponovo pokrenuli neuspelu romansu.

Psiholozi su sigurni da nas interni pogrešni stavovi guraju očigledno neprimerenim partnerima.

Strah od propuštenih prilika

Neki nisu bili dovoljno voljeni u detinjstvu. Drugi su u školi bili povređeni kao tinejdžeri. Otuda i nemogućnost adekvatne procene odnosa u odrasloj dobi. Svaka manifestacija zabrinutosti doživljava se kao "Božji dar", partneru se pripisuju nepostojeće vrline, a očigledni alarmni signali se hronično zanemaruju.

Ne volimo sebe

Čak i vrlo uspešne lepotice često nisu sigurne u sebe. Otuda beskrajno "šta radim pogrešno?" I "Ne trudim se dovoljno u tom pogledu." Takva muka znači da vi sami sebe ne volite dovoljno i vaš partner to čini isto. Najrazumnije je raskinuti takav odnos - ali to će biti moguće tek kad naučite da cenite sebe i svoje interese.

Strah od samoće

Banalni „ko me treba“ osakatio je mnoge ženske sudbine. Strah od samoće u ovom životu zauzima drugo mesto nakon straha od smrti. Za mnoge je toliko jak da su spremni izdržati bilo šta - samo da bi održali vezu. Problem je što je vaš strah od usamljenosti primetan - a beskrupulozan partner će ga definitivno iskoristiti.

Tvrdoglavost

Neki od nas su veoma tvrdoglavi i kapriciozni. Stoga ponekad i sami razumemo da nam čovek ne odgovara, ali se tvrdoglavo držimo za njega. Ovo je pitanje principa: "Ukrotiću ga - u tome je stvar." Možda ćete zaista uspeti. Ali najverovatnije, to će i dalje biti gubitak vremena i živaca.

Visoka očekivanja

Čak i najciničniji ljudi očekuju novi uragan strasti. Stoga, podsvesno tražimo muškarca koji će stvoriti napetost i izazvati oluju emocija. Čeka nas ta „hemija“, iskre i leptiri u stomaku. A ako se to ne dogodi na prvom sastanku, prekidamo buduće veze. Dobri skromni momci deluju nam dosadno, osrednje i nisu seksi. Ali, ako se maknete od uobičajenog scenarija i malo pomaknete fokus, naći ćete iznenađenje: s ljubaznim i iskreno zainteresovanim muškarcem, to može biti i mnogo bolje nego sa profesionalnim srcelomcem.

#Ljubav

#RASTANAK

'