AKTUELNO

Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savete za različite seksualne aktivnosti pa se prevodi i kao "umetnost vođenja ljubavi".

Ako želite da savladate neke drevne strasti koje vama i vašem partneru garantuju nezaboravan događaj, znajte da su one itekako dobar trening za guzu i ruke.

Sirena

Potreban vam je krevet. Žena leži potrbuške na krevetu, ali ovaj puta gornji deo tela visi preko ruba kreveta, a težina tela je naslonjena na podlaktice.

Muškarac leži na ženi u istom položaju, ali je naslonjen na dlanove sa ispruženim rukama. Podizanjem i spuštanjem gornjeg dela tela u sklek. Muškarac diktira tempo. Ovaj položaj je dobra vežba za bicepse i tricepse.

Most,

Potrebna vam je visoka površina poput stola ili visokog kreveta. Žena leži potrbuške na krevetu tako da joj je samo gornji deo tela (do struka) na krevetu. Muškarac prilazi krevetu i razdvaja ženine noge. U polu čučnju muškarac diktira tempo i dinamiku. Ovaj položaj je odličan za jačanje guze i bedara.

Vodopad,

Potrebna vam je kada i topla kupka. Muškarac sedi u kadi sa ispruženim nogama. Žena seda na njega, okrenutim leđima sa nogama savijenim u kolenima kao u čučnju.

Muškarac rukama obuhvata ženin struk i na taj način diktira tempo, a žena ga prati podizanjem i spuštanjem u čučanj. Ovaj položaj je dobra vežba za ženinu guzu i za muškarčeve bicepse.

#Kama sutra

#Seks

'