AKTUELNO

Pripadnice lepšeg pola ih obožavaju!

Dani su sve hladniji, a oni pred nama će uskoro doneti i sneg, pa smo svi već izvukli najdeblju garderobu iz ormara. Kape, šareni šalovi i rukavice su detalji kojima razbijamo dosadne zimske kombinacije. Međutim, šta je ono što privlači najviše pažnje već treću sezonu zaredom?

Gde god da se okrenete, u kancelariji, prodavnici, gradskom prevozu ili banci videćete bar jednu ženu obučenu u toplu bundu! 

Ne samo da lepo izgledaju, već zaista i štite od hladnoće. Ne propuštaju vetar pa ni najdeblja jakna ne može da im parira. 

Odličan su izbor u svakoj prilici, idu na ravne, kratke, duge ili čizme na štiklu, pa bilo da ste u sportskom ili elegantnom fazonu sigurno ćete moći da ih uklopite.

U ponudi ih ima u svim bojama i dužinama, a možete odabrati i debljinu vaše bunde, pa ako ste zimogroživiji od većine vaših prijateljica - ne brinite - pronaći ćete pravu za sebe. 

Takođe, prednost je što ih ima kako od prirodne, tako i od veštačke kože i krzna, pa je i cena u skladu sa tim, a gotovo da podjednako greju.

Dovoljno je da prošetate do prvog butika ili tržnog centra i uživaćete u širokoj ponudi ovog komada garderobe koji je osvojio žene širom sveta, a kako zaključujemo - sa razlogom! 

#Bunda

#Zima

#moda

'