AKTUELNO

Ništa ne unosi više sumnje u ženu od muškarca koji ne želi da je predstavi svojim prijateljima i porodici

Ponekad nam jednostavno treba potvrda da smo voljeni, ali kako znati da ste svom partneru stvarno centar sveta? Ovi znakovi potvrđuju da mu je ozbiljno stalo da vas zadrži.

1. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke.

Vaše mišljenje uvek mu je važno, nezavisno od situacije. Na primer, muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao, a da o tome pre nije razgovarao s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog privatnog i vašeg zajedničkog života.

2. Govori vam stvari koje nikom drugom nije rekao.

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome. Ako s vama deli i svoje najskrivenije tajne i otkriva stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju, onda ima beskrajno poverenje u vas.

3. Želi s vama da provodi puno vremena.

Čak i kad su vam rasporedi prenatrpani, on uvek nađe vremena za vas. On ne čeka vaš poziv - sam inicira izlaske i druženja.

4. Voli sa vama da razgovara o (zajedničkoj) budućnosti.

Mnogimuškarci strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti čak i kada su iskreno zaljubljeni. Ako vaš partner s tim nema problema, dobili ste džekpot. Muškarac ne mora da bude 100 odsto spreman za velike korake u odnosu, ali činjenica da o njima otvoreno razgovara dokaz je odgovornog i zrelog razmišljanja.

5. Ponosan je na vas. 

Nikad ne ostaje ravnodušan na vaše uspehe i veseli im se. Kad god ima priliku za to, ponosno se pred drugima pohvali vama.

6. Brine o vama i želi da budete srećni.

Ne tretira vas kao kraljicu zato što misli da mora - on to iskreno želi. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat i stopala nakon posla, pripremi večeru kada ste umorni... Briga o vama jedan je od njegovih prioriteta.

7. Podržava vaše ciljeve.

Ne oseća se ugroženo zbog činjenice da želite da bidete uspešna i ostvarena žena. Podupire vas u svemu što želite da napravite. Uvek je uz vas kada vam zatreba savet i pomoć jer želi da vidi kako ostvarujete svoje snove i biće uz vas kad se to dogodi. 

#Ljubav

'