AKTUELNO

Neke stvari nisu dopustive čak ni kada je ljubav u pitanju.

Ljubav je snažan pokretač koji inspiriše i izvlači ono najbolje u nama. Ljubav je divna stvar, ali u ove zablude o njoj morate istog trena da prestanete da verujete.

Ulaganje u vezu nije neophodno

Radite na pronalaženju kompromisa, na izradi plana sa partnerom za budućnost i na njegovoj primeni. Veza je svakodnevni posao, tokom čitavog žiota.

Ukoliko vas voli partner uvek zna šta želite i šta vam prija

Ova izjava jednostavno nije tačna. Parovi koji se savršemo razumeju bez razgovora, sreću se samo u romantičnim filmovima.

Morate biti svesni jedne činjenice, a to je da partner ukoliko mu ne sugerišete nikada neće znati šta vam tačno prija. Mnogo je lakše objasniti šta vam odgovara, a šta ne. Tako ćete uštedeti mnogo vremena i izbeći mnogo rasprava.

Ljubav je dovoljna

Ljubav je moćna, ali bez promišljenih akcija oba partnera sve pada u vodu.

Ona je osnova svake veze, ali da bi napredovala i postala jača, neophodno je još mnogo stvari, kao što su razumevanje, kompromis, stabilnost i želja za napredovanjem.

Partner je odgovoran za nezadovoljstvo druge strane

Konsultovanje sa partnerom je normalna stvar, ali ako se nađete u vezi sa manipulatorom sve može da ode u pogrešnom pravcu.

Konsultovanje sa partnerom je normalna stvar, ali ako se nađete u vezi sa manipulatorom sve može da ode u pogrešnom pravcu.

Ljubav i partner mogu da nas spasu

Ljubav je moćna, ali ne toliko da nas spase od nas samih. Ako ne znate sebi da udovoljite i osećate se dobro u svojoj koži niko drugi, pa čak ni partmer, vam u tome neće pomoći. Ponekada ljudi hrle u nove veze kako bi zaboravili prethodne partnere ili pobegli od nekih problema, ali istina je da to nikada ne reši prethodni problem.

#Ljubav

'