AKTUELNO

Muškarci su iskreno priznali kakve i kolike ženske grudi ima se najviše dopadaju.

Čini se da postoji predrasuda o muškarcima i njihovim željama da je "što veće to bolje". Istraživanja su pokazala da većina njih preferira žene s grudima srednje veličine.

Prema američkom istraživanju u kojem je učestvovalo 2.000 muškaraca i žena iz SAD-a i Evrope, idealna veličina grudi je srednja - niti premale, niti prevelike. Idealne su, prema mišljenju jačeg pola, grudi koje odgovaraju grudnjaku u veličini C.

Više od polovine muškaraca izjasnilo se kako su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi najpre primeti i pogleda 35,3 posto njih, dok je malim grudima svoj glas dalo 11 muškaraca.

Rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi. Takođe, muškarci koji su u vezama u 70 odsto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerki.

Gde žive žene sa najvećim grudima?

Istraživači su upoređivali i volumen grudi i veličinu korpi grudnjaka. Proučili su grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država i otkrili gde žive one s najvećim grudima na svetu. Rekorderke su Amerikanke (belkinje) dok najmanje grufi imaju Filipinke. Drugoplasirane su Kanađanke, a zatim slede žene iz Irske, Poljske i Britanije.

#Muškarac

#grudi

'