AKTUELNO

Obavezno isprobajte!

Iako svako od nas ima drugačiji stil oblačenja, a samim tim i malo drugačije modne komade u ormanu, postoje neki komadi prema kojima svi delimo simpatije. To su klasici koji ne znaju za godine, trendove i sezone, pa se njihova kupovina smatra sjajnom modnom investicijom, a u grupa tih komada svakako spada jednostavna, bela košulja...

Kada bismo morali izdvojiti samo jedan modni komad koji bi mogli nositi do kraja života, bela košulja definitivno bi pripadala užem izboru. Naizgled jednostavna, bela košulja komad je koji se može transformisati i kao takav vrlo lako prilagoditi baš svakom stilu i raspoloženju, od strogo poslovnih izdanja, pa sve do ležerne šetnje gradom. Takođe, ovaj modni komad nas je kupio za sva vremena zbog jednostavnosti u kombinovanju, pa koji god komad da imate u ormaru, sigurni smo kako će pronaći zajednički jezik s belom košuljom.

Iako se bele košulje uglavnom setimo kada su temperature nešto više te se tada oslanjamo na njeno prozračno izdanje, to ne znači da za nju nema mesta i za vreme zimskih meseci. Tako je možete kombinovati u svoja svakodnevna izdanja, u kojima su posebno omiljena ona gde sjajno nadopunjuje mekane i tople džempere. Neobičan kontrast tekstura i materijala ono je što krasi ovakve outfite, a takođe se pokazala i da se sjajno snalazi u ulozi haljine, gde pleteni top ipak zadržava potrebnu toplinu. U nastavku smo izdvojili sjajne modne inspiracije za koje smo sigurni kako će osmišljavanje outfita za novu radnu nedelju biti znatno lakše!

View this post on Instagram

Little details #ootd

A post shared by ARACELI ROSA (@araceliirosa) on

#Zima

#košulja

#moda

'