AKTUELNO

Naša podsvest može mnogo toga da nam kaže, samo moramo da naučimo da čitamo znake.

Kada se emocionalno vežemo za drugu osobu, između nas nastaje nevidljiva veza. Čak i ako više nismo bliski i ne razgovaramo sa tom osobom, možemo osetiti njegovu tugu ili sreću. 

Kako možete da znate da ta osoba misli na vas? Evo nekoliko znakova:

1. Neočekivan nalet emocija

Zamislite situaciju gde se lepo provodite, a u sledećem trenutku vas rastuži neki detalj. Imate nalet emocija koje vas preplave i osećate se čudno. Velike su šanse da u tim momentima neko vama blizak priča ili  razmišlja o vama. To može biti vaš partner ili stari prijatelj.

2. Sanjali ste određenu osobu

Možda nikad do sada niste stanjali tog poznanika ili prijatelja, ali sinoć se pojavio u vašim snovima. Možete osetiti šta ta osoba misli, šta radi, kako govori. Najverovatnije je da je njegovo pojavljivanje u vašim snovima povezano s time šta on misli oo vama i da kroz san pokušava da vas kontaktira. 

3. Želja da budemo bliži

Mnogi ljudi veruju da nas sudbina spaja. U stvari se zaljubljujemo jer podsvesno osećamo da je osoba koja misli na nas u stanju da zadovolji naše potrebe. Ovo objašnjava zašto tražimo načine da to unesemo u svoj život i smanjimo udaljenost između nas. Stiga, ako je određena osoba stalno u vašoj blizini, to je siguran znak da misli na vas i nesvesno poseže za vama.

4. Dugi osmeh

Obratite pažnju šta radite kad sretnete starog prijatelja kojeg  dugo niste videli. Osmehnete se i osmeh vam ostaje na licu duže od 10 sekundi. Osoba koja često misli na vas, sa vama će razgovarati drugačije nego sa ostalim.

5. Ta osoba vam je često u vidnom polju

Osoba koja misli na vas, ona želi i da bude blizu vas. Stoga ćete je često viđati okolo. Zbaog toga obratite pažnju ko je najčešće u vašem okruženju.

6. Stopala te osobe su uvek usmerene u vašem pravcu. 

Stopala se prirodno okreću u pravcu u kojem želimo da idemo. Postoje podsvesna veza između naših namera i pravca koji nam pokazuju stopala. Ako ste u društvu ljudi, stopala će uvek biti okrenuta prema onim koje simpatišete.

7. Zainteresovana je za vaše prijatelje

Osoba koja vas simpatiše, biće zainteresovana i za vaše prijatelje. 

8. Dolazi kod vas bez razloga

Kada ste nekome simpatični, ta osoba će tražiti svaki način da privuče vašu pažnju. Želeće da dođe kod vas, čak i ako za to nema objektivnih razloga. 

9. Uši vam gore

Staro narodno verovanje kaže da ako vam uši gore ili vas svrbe, neko priča o vama. Ako vas levo uvo svrbi, neko razmatra vaše mane. Ako vas desno uvo svrbi ili gori, neko ko vas voli priča o vama.

10. Iznenadno kijanje

Opet narodno verovanje kaže da iznenadno kijanje znači da vas neko spominje.

#Recept

'