AKTUELNO

Njeno zlatno pravilo je da nikada ne preskače trening ponedeljkom, ma koliko buran vikend imala.

Jesti zdravo znači jesti sve u umerenim količinama – to je moto je Džen Selter, američkog fitnes modela.

Za večeru jede grilovanu piletinu s povrćem ili testeninom, a voli da uživa u sušiju. Od slatkiša dozvoljena je samo tamna čokolada. Džen jede kad oseti glad - svakih nekoliko sati da bi održavala metabolizam.

- Umesto da naručujete hranu, kupujte je i pripremajte sami. Tako možete jesti zdrave obroke. Ako ne stignete u teretanu vežbajte gde god možete, ali ne preskačite trening – poručuje ona.

Kako dodaje, nakon putovanja ili burnog vikenda treba se prisetiti ciljeva i vratiti se zdravim navikama, te piti napitke za detoksikaciju od krastavca i limuna i puno vode – ističe Selter.

Njeno zlatno pravilo je:

Nikad ne preskačite vežbanje ponedeljkom, koliko god se loše osećali. Tako ćete poručiti telu da je vreme da se vrati u formu. Ako možete da se naterate na vežbanje tada, možete i bilo koji drugi dan"

- Negativne komentare o svom telu prihvatite kao izazov da nešto promenite, a ljutnju koristite kao energiju za vežbanje - savetuje Selter koja ima više od 10 miliona pratilaca na Instagramu i osam miliona na Fejsbuku.

#Instagram

#vežbanje

'