AKTUELNO

Geometrijske, tufnaste, mrežaste, sa životinjskom šarom... Koje su vama omiljene?

Kada je u pitanju moda, jesen je mnogima omiljeno godišnje doba, zbog prelepih kombinacija haljinica, kaputa i čizmica. Uz ovakve kombinacije iz praktičnih razloga (da nam ne bude hladno) nosimo hulahopke, ali ove godine one su toliko popularne i dolaze u tako lepim dezenima, da najlon čarape slobodno možete da pustite da budu glavna zvezda odevne kombinacije!

Ova četiri modela ćemo najčešće viđati:

1. Neodoljive tufnice

Ovaj dezen na hulahopkama popularan je već nekoliko sezona, a dam ega najčešće nose kao deo otmene, nežne kombinacije, s obzirom na to da svakom stajlingu daje notu nežnosti i tako romantičan izgled.

View this post on Instagram

On #stylescrapbook today ✌

A post shared by ANDY TORRES (@stylescrapbook) on

2. Pepito

Upečatljiv geometrijski dezen koji poslednjih sezona viđamo na kaputima i pantalonama, sada je dostupan i na hulahopkama. Toliko je efektan da bez sumnje može da "nosi" celu odevnu kombinaciju.

3. Sitna mrežica

Mrežaste hulahopke popularne su decenijama, naročito zbog magičnog efekta da vizuelno uklone eventualne nedostatke na nogama. Ove sezone najpopularnije će biti što sitnija mrežica, a tu su i one ukrašene cirkonima ili upadljivim šavom.

4. Životinjski desen upečatljivih boja

Ljubiteljke ovog dominantnog dezena imaju razlog da se raduju - sada su pravi hit hulahopke efektnih boja, preko kojih se razlivaju prepoznatljive šare leoparda, tigra, zebre... Izgledaju toliko moćno, da ljudi neće ni primetiti šta ste osim njih obukli.

#moda

'