AKTUELNO

Ovaj recept će vas sigurno oduševiti jer je jednsotavan, a daje savršen ukus

Sastojci:

2 jaja1 kašičica šećera300 grama pirea od bundeve (kaboča) 100 grama pirinčanog brašna60 grama krompirovog skroba1 kašičica praška za pecivo1 kašičica cimeta1 cm svežeg đumbirasemenke bundeve

Priprema:

U većoj posudi, pomešajte jaja i šećer dok sve grudvice šećera ne nestanu.Dodajte pire od bundeve i sjedinite.Umešajte pirinčano brašno, krompirov skrob i prašak za pecivo.Ogulljeni i naseckani komadić đumbira dodajte u smesu, kao i cimet. Ukoliko koristite metalne kalupe, namastite ih, a ako koristite silikonske, preskočite ovaj korak.Napunite kalupe i uz pomoć silikonske špatule malo zagladite vrhove mafina kako bi što lepše izgledali.Na vrh svakog mafina dodajte malo semenki od bundeve. Mafine pecite u rerni na 180 Celzijusa oko 20 minuta. 

#Recept

'