AKTUELNO

Samo nekoliko kapi esencijalnog ulja u kombinaciji sa baznim uljem može podesiti raspoloženje za celo veče

Da biste upalili seksualnu želju kod partnera, dovoljno je da se pobrinite za atmosferu opuštanja, izaberete odgovarajući proizvod za masažu i darujte ga dodirima. Sledeći naše savete, učinićete da postupak masaže bude što ugodniji i sigurno će obradovati vašu voljenu osobu nezaboravnim utiscima.

Izaberite odgovarajuću plejlistu

Naša percepcija muzike je previše subjektivna, ali morate priznati da su pesme Sade ili The xx definitivno bolje za romantično veče od pesama za AC/DC, Metalike ili Marilin Mansona. Ako je erotska masaža "ispred glavnog jela", izaberite nešto seksi i opuštajuće. Spori jazz, soulful blues, soul muzika, chillout, ambijent ili trip hop pomoći će vam da zaboravite na ono osnovno i prilagodite se uživanju.

Izaberite ulje za masažu

Imate dve mogućnosti: sami pripremite senzualno ulje za masažu ili kupite gotovu kompoziciju. Samo nekoliko kapi esencijalnog ulja u kombinaciji sa baznim uljem može podesiti raspoloženje za celo veče. Tako možete mešati bazno ulje kokosa sa esencijalnim uljima afrodizijaka: grejpfrut, lavanda, ilang-ilang, jasmin ili vanila. Za masažu intimnih područja, ipak je bolje uzimati specijalizovana stimulativna ulja koja se mogu nanositi na kožu bez straha da će izazvati alergije.

Masažne sveće zanimljiva su alternativa aromatičnim uljima, koja će pretvoriti sobu u pravi spa tretman. Samo upalite sveću, počeće da se topi i širi aromu. Sipajte ulje tankim tokom na dlan i nanesite na telo masažnim pokretima. Sveće ne bi trebalo da sadrže parafin, mineralni vosak ili boje - samo ekološki vosak od soje ili kokosovog oraha, prirodnu bazu i esencijalna ulja. Da biste uradili dobru erotsku masažu, dovoljno je savladati nekoliko jednostavnih tehnika koje prijaju telu. Nanesite ulje na dlanove i pozabavite se svakim delom tela.

#Ljubav

'