AKTUELNO

Ako razmišljate kakve biste komade mogli da uvrstite u svoj garderober ovog proleća, inspiraciju potražite na Instagramu - tamo su uticajne modne blogerke i popularni brendovi već predstavili trendove koji na čekaju.

Između ostalog, ovog proleća i leta akcenat će biti na zanimljivim bluzama, a evo kakvi modeli će dominirati na ulicama svetskih metropola.

1. Bluze sa puf rukavima

Ovaj trend datira još od prošle godine, a i ove će biti veoma zastupljen. Romantičan je, ženstven, poletan i upečatljiv, a sve dok su puf rukavi, boja, dužina ni oblik bluze nisu bitni.

2. Obične pamučne majice oversized kroja bez rukava

Ovde nema puno filozofije - ovakve majice su svima potrebne, udobne su, praktične i povoljne, a kombinuju se uz sve u ormaru. Imajte na umu da je moderno da ne prate liniju tela, već budu pomalo predimenzionirane, kao i da su rukavi ove sezone nepoželjni.

3. Bluze sa četvrtastim izrezom

Ovo je zavodljiv, a ipak diskretan i pristojan dekolte, koji laska ženskoj figuri i čini je senzualnijom. Budite sigurni da ćete biti primećeni sa ovakvom bluzom, a opet nećete pokazati previše.

4. Providne košulje

I ovo je jedan od trendova koji se provlači već nekoliko sezona zaredom, a žene ga vole jer je nežan i suptilan, a ipak izazovan. Uglavnom ovakve košulje imaju netransparnetnu postavu, tako da ih lagodno možete nositi i na posao.

5. Naborane bluze

Bluze sa takozvanim žabicama, odnosno zgunutim, sitnim naborima vratile su se u modu prošle sezone, ali i ove će se rado nositi. Efektne su, drugačije i vrlo prijatne za nošenje, pa ne treba da se dvoumite oko toga da li da ih nabavite, ako ih već nemate.

#bluza

#košulja

'