AKTUELNO

Ako sumnjaš da si mu samo rame za plakanje, ovo će ti pomoći da shvatiš da li je zaista tako. Ako sumnjaš da si mu samo rame za plakanje, ovo će ti pomoći da shvatiš da li je zaista tako.

Ukoliko misliš da tvoj dečko nije sasvim preboleo svoju bivšu, verovatno postoje neki razlozi za tu sumnju. Evo koji suptilni znaci odaju da je zaista tako.

Stalno priča o njoj

Glupo bi bilo da se pravi da nije imao nikakvu prošlost i da nijedna o njegovih bivših devojaka ne postoji. Dakle, u redu je ako je povremeno pomene kada vas priča jednostavno nanese u tom smeru, ali ako je konstantno pominje i započinje razgovor o njoj bez ikakvog razloga, to je već "znak za uzbunu". "Ako sumnjate u to, razgovarajte otvoreno sa njim o tome da li je spreman da bude u vezi sa vama", savetuje seks terapeut i ekspert za vese dr Džejn Grir.

Konstantno priča koliko je mrzi

OK, možda ga je povredila i trenutno mu nije omiljena osoba na planeti, ali ako neprestano govori o tome kako je ona "ovakva i onakva", trebalo bi da vam se uključi "alarm". Dr Grir kaže da on možda na taj način pokušava da podseti sebe zašto više nije sa njom i da se podseti da mu je bolje bez nje.

"Takmiči" se sa njom

Pojedini muškarci to rade kada žele da vrate bivšu devojku - započinju sa njom nezvanično takmičenje ko će se bolje pokazati u novoj vezi, a to je utakmica u kojoj ne želite da pobedite. Zapravo je prilično ponižavajuće ako se oko tebe trudi samo da bi bivšoj pokazao koliko dobar može da bude.

Foto: Pixabay.com

Znaš o njoj više nego što treba

Kao što smo rekli, u redu je i normalno je da ponekad pomene bivšu devojku, ali ako ti je već ispričao koja je njena omiljena serija, šta najviše voli da jede… ili ti kaže kako nešto radiš bolje ili lošije od nje, upoređuje te sa njom, beži glavom bez obzir

I dalje je blizak sa njenim prijateljima/porodicom

Kada prekineš vezu sa nekim, jednostavno prestaneš da "visiš" sa njenim prijateljicama i porodicom. Međutim, ako je on i dalje blizak sa njima iako sa bivšom nije u dobrim odnosima, verovatno se potajno nada da će na taj način održati kontakt sa njom. "Ipak, postoji i mala mogućnost da jednostavno voli te ljude i da se zaista sprijateljio sa njima. Trebalo bi da razgovaraš sa njim o tome, pre nego što to preraste u veći problem", savetuje dr G

#Ljubav

#Znakovi

'