AKTUELNO

Neki su jedva čekali.

Ok, postoji niz modnih pravila kojih se striktno pridržavamo i koje zna gotovo svaka devojka. Naravno, ta pravila važe za neke osnovne modne komade koje nosimo godinama, ali sa druge strane, koliko puta smo se uverile u moć mode koja je uspela da nam nametne mišljenje da zapravo više ne postoje nikakva pravila?

Upravo tako će biti ovog proleća. Postoje neka besmislena pravila, a ove sezone možemo slobodno da ih prekršimo i poigramo se sa njima.

Mi smo izdvojili neke od njih:

1. Crveno i roze je zabranjena kombinacija

Apsolutno netačno. Zahvaljujući slavnim dizajnerima i modnim kreatorima, imali smo priliku da se uverimo da su modni komadi najpoznatijih brendova stvoreni sa ove dve nijanse. Crvena i pink boja odišu romantikom, ženstvenošću a ujedno mogu dati i blagu dozu elegancije. Takođe, ovog proleća nam stiže dosta patika koje čine upravo ove dve boje. Vesela i razgirana kombinacija je baš stvorena za sunčane dane koji su pred nama, tako da, ovo pravilo ne važi!

2. Srebrno i zlatno je zabranjena kombinacija

Još jedno pravilo koje je nekada važilo, ali više ne! Ranije je bilo nezamislivo da na sebi nosite i jednu i drugu nijansu bilo kod modnog komada i detalja. Ipak, ovo proleće želi kontrast srebrne i zlatne što svaku kombinaciju čini potpuno chic. Izaberite svoje detalje i ne ustručavajte se da iskombinujete obe nijanse odjednom!

View this post on Instagram

🇬🇧

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

3. Mešanje različitih printova je zabranjeno

Da, kada pomislimo na pantalone leopard dezena i bluze koju krasi zebra dezen, ili pantalone sa tufnicama i bluzu sa prugama - potpuno nema smisla. Makar je to pravilo ranije bilo dobro poznato, ali tokom sunčanih dana poigraćemo se sa kombinacijama različitih printova.

Ove sezone biće popularno kombinovanje istog dezena, ali manjeg sa krupnijim. Recimo: pantalone sa krupnim tufnama i bluza sa sitnim tufnicama.

#kršenje

#moda

#pravila

<
'