AKTUELNO

U modi su ponovo čipka, svila, volani i po neki komad iz "bakinog ormana"...

Pletene haljine

Dizajneri su u modu vratili pletene stvari, od topova, preko suknjica do nezaobilaznih haljina. Ove ležerne i udobne haljine, koje podsećaju na hipi stil mogu se lagano kombinovati sa sandalama ili patikama, efektne su i nošljive u različitim prilikama.

Bilo da se opredelite za mini, maksi ili plažnu varijantu pletene haljine – nećete pogrešiti, jer će ona istaći vašu figuru, a osećaćete se udobno, komforno i seksi.

Haljine na tufne

Tufne su apsolutni hit ove sezone – dizajneri su ih predvideli na svim odevnim predmetima, pa i haljinama. Da li mini, midi ili maksi, romantične tufne možete kombinovati uz espadrile, bele patikice ili jednostavne ravne sandale.

Što se boja tiče – tu su nezaobilzna crno-bela varijanta, ali i dosta retro crvene boje, oker, teget i drugih klasičnih boja.

Romantične haljine

Romantika se ove sezone vatila u ženske garderobere na velika vrata – najviše kroz haljine. U modi su čipka, volani, beli vez i svi nežni materijali. Što se boja i dezena tiče, oni su neupadljivi i odmereni, a boje su pretežno pastelne i prirodne nijanse zemljanih boja.

Što se dužina tiče, romantične haljine su uglavnom maksi i midi dužine, a najbolje ih je kombinovati uz jednostavniji aksesoar i obuću, jer su same po sebi komad koji ostavlja najjači utisak. Lagane su, udobne i lepršave – i veoma ženstvene!

#moda

<
'