AKTUELNO

O njenom uskršnjem stajlingu se pričalo danima, a najnovijim modnim odabirom ponovo je dokazala da joj je moda u malom prstu i da se dobar izgled može postići samo s jednim komadom odeće. Uz, naravno, dobre cipele.

Prva dama SAD-a Melanija Tramp je pre par dana proslavila 50. rođendan, a te godine malo ko bi joj dao. Bivša manekenka slovenskih korena uvek pleni pažnju svojim pomnim modnim odabirima, iako njima ponekad šalje tajne poruke kojima pravo značenje zna samo ona.

Sa suprugom, američkim predsednikom Donaldom Trampom, obeležila je Nacionalni dan molitve u Vašingtonu, a za tu priliku je obukla haljinu u safari stilu koji se svakog proleća i leta ponovo vraća kao jedan od najtraženijih.

Haljina je brenda Dior, midi dužine i ravnog kroja sa crnim dugmićima i džepovima. Ono bez čega Melanija ne može, to je pojas ili kaiš kojim uvek istakne svoj struk i besprekornu liniju.

Cela kombinacija je bila prilično jednostavna, ali Melanija ga je začinila cipelama sa animal printom s potpisom dizajnera kojeg uvek nosi- Kristijana Labutena.

Safari stil na ulice donosi donosi dašak Afrike; zanimljiv je, a opet jednostavan za kombinovanje i ide uz sve - štikle, baletanke, glomazne čizme ali i patike. Samo je važno odabrati dobar model haljine, pantalona, suknje ili košulje i imate odličan stajling za posao ili izlazak.

#Melanija Tramp

#moda

<
'