AKTUELNO

Možda mislite da je to seksi, a zapravo je veoma odbojno.

Mnogi muškarci za sebe misle da su čarobnjaci u krevetu, ali neke stvari su očito pogrešno shvatili. Ima jedna stvar koju rade, a koja žene posebno nervira i čak "ubija" strast i želju za seksom. Možete li da pogodite šta je?

Hvale svoje veštine u seksu.

Sudeći prema novoj studiji, žene smatraju da muškarci na ovaj način podiže svoje seksualno samopouzdanje, ali i misle da time "raspale" strasti partnerke. Međutim, dame kažu da im je to veoma odbojno i da zapravo ubija želju za seksom.

Naime, jedna studija bavila se time kako se mačo muškarci osećaju nakon seksa i ispostavilo se da su upravo takvi muškarci skloni da "upropaste" trenutak govoreći o svojim neviđenim veštinama u krevetu.

Foto: Pixabay.com

Ti muškarci, kažu stručnjaci, orgazam žene vide kao potvrdu svoje muškosti.

Mnogi pripadnici "jačeg" pola baziraju svoj osećaj muškosti na tome koliko su dobri u krevetu. To potvrđuje i anketa sprovedena među 810 muškaraca koji su odgovarali na pitanje kako se osećaju nakon što njihova partnerka doživi orgazam.

Ispostavilo se da oni kojima je stalo do toga da se osećaju kao "muškarčine" bolje osećaju nakon što njihova partnerka doživi seksualni vrhunac jer to podiže njihov ego.

Žene, sa druge strane, ne smatraju da je muškarac "više muško" ako im priušti orgazam i dodaju da hvalisanje seksualnim veštinama umanjuje njihovu želju za seksom.

#Muškarac

#Seks

'