AKTUELNO

Dizajneri su spremili nekoliko iznenađenja. Neke od trendova nismo očekivali da vidimo ove sezone.

Leto samo što nije stiglo, zato na vreme opremite garderober najmodernijim komadima. Što se tiče predstojeće sezone na raspolaganju će nam biti najrazličitiji stilovi i krojevi. Nema sumnje, svaka dama će naći nešto po svom ukusu.

Neke od trendova nismo navikli da vidimo u toku letnje sezone, ali pravila u modnoj industriji se menjaju, pa ćemo tokom sunčane sezone nositi ove komade:

1. Tečno zlato i srebro

Iako smo navikli da ove svetlucave i metalik boje viđamo tokom zimske sezone, dizajneri su odlučili da su odličan izbor i za leto. U obzir dolaze i autfiti od glave do pete u ovim nijansama. 

2. Teksas od glave do pete

Kombinezoni od teksasa su već osvojii srca trendseterki.

3. Muževno 

Odela i prsluci muževnijeg kroja će apsolutno osvojiti modnu scenu.

View this post on Instagram

🍨

A post shared by Katarzyna Kijowska (@katekijo) on

4. Kanap umesto kaiša

Ove sezone biće moderni kaiševi koji više podsećaju na kanap. Modni stručnjaci savetuju da ovim neobičnim aksesoarom naglasite struk. Idealno se slažu uz lepršave haljine, kažu oni.

5. Korset preko majice

Trend koji ćete ili obožavati ili zaobilaziti u širokom luku je svakako korset preko majice. Ako ništa drugu, bićete primećene.

6. Karneri i lepršavi modeli

Haljine koje se pomeraju u ritmu povetarca ćemo viđati na svakom koraku. Još ukoliko se na njima nađe cvetni dezen, ispunili ste sve uslove za trendi stajling.

7. Upečatljivi aksesoari

Pravilo što se aksesoara tiče je što više, to bolje. Iako smo mogli često da čujemo modne stučnjake kako je minimalizam bolja opcija, ove sezone su izgleda promenili mišljenje. Ako želite da ispratite trendove, nabacite dosta nakita na sebe.

8. Povratak 60-ih i 70-ih

Jakne inspirisane 70-im sa pomalo oštrim krojevima će ponovo postati aktuelni. Ukoliko volite lagodnije i udobne modele, ovaj trend će vam se dopasti. Osim njih, vraća se i boho i hipi stil koji je karakterističan za period 60-ih i 70-ih godina.

9.Biciklistički šorts

Pravi način da istaknete noge u prvi plan. Ovaj trend iz 90-ih se ponovo vraća i nosi se uz aposlutno sve.

#moda

<
'