AKTUELNO

Način odevanja može dosta otkriti o osobi. Ponekad je potrebno uložiti malo truda u vaš izgled, kako biste izgledali svežije i kreativnije, piše Bright Side. Kako da postanete modna ikona uz malo truda? Evo nekoliko trikova, za koje vam neće biti potrebno mnogo novca.

Kaiš - Čak i kaiš može u potpunosti promeniti autfit. Na primer, srednje širook kaiš odlično ide uz trendi velike jakne. Ako se opredelite za ovaj modni detalj, kaiš bi trebalo da izgleda kao da ste se za njega odlučili u poslednji čas.

Šarene cipele - One vašem izgledu mogu dati poseban efekat. Ne moraju da budu mnogo šarene, dovoljno je da ih uskladite uz smernu odeću, mirnih tonova. Garantujemo vam da će obične farmerke i majica izgledati skroz drugačije ako im date malo šarenila.

Naočare za sunce kvadratnog oblika - Ovaj oblik stoji gotovo svim ženama. Čine ih misterioznije i elegantnije. Ne morate čekati leto da biste ih nosile, jer nošenje sunčanih naočara i zimi je dobro za vaše oči, pogotovo onih dana kada je zimi napoljuu toliko svetlo da ne možete ni da otvorite oči. Koristite sunčane naočare kako biste zaštitile oči i istovremeno izgledali kul.

Komadi bele boje - Zahvaljujući odevnim kmadima bele boje, izgledaćete svežije i mlađe. Iako to nije baš praktično, jer bela odeća zahteva i više brige, ali usudite se da ih ponekad nosite. Isplatiće se.

Jedna minđuša ili dve neusklađene - Sada je to potpuni trend i nepogrešiv modni detalj! U zavisnosti od raspoloženja, možete se odlučiti za jednu minđušu il dve neusklađene. Dobro je ako postoji razlika u boji, stilu i veličini minđuša.

#Oblačenje

#Trikovi

#moda

<
'