AKTUELNO

Uopšte nije jednostavno biti uvek otvoren i iskren u vezi. Međutim, isplati se. Posebno kad je reč o seksu! Dok većina parova zna šta voli, onaj drugi u svim mogućim područjima (omiljene serije, jela, zemlje, boja itd.), mnogi nemaju pojma o čemu zapravo sanjaju u krevetu.

Međutim, kako najbolje ostvariti svoje seksualne maštarije, a da ne prestravimo partnera i napravimo pritisak i njemu i sebi? Pogledajte šta rade parovi koji nakon mnogo zajedničkih godina imaju ispunjen seksualni život.

1. Razgovaraju međusobno i uključuju partnera u sve

Ako razgovarate o svojim seksualnim željama, vašem partneru će biti lakše ako ga uključite u njih. Na primer, možete da mu kažete: „Kad vodimo ljubav, ponekad mislim da TI radiš ovo ili ono!“ ili „Nedavno sam imala ludi erotski san u kojem TI…“

2. Inspirišu se

Za ostvarenje seksualne maštarije treba mnogo hrabrosti. Međutim, šta ako još uvek niste sigurni u sopstvene maštarije? Na primer, možda vas inspiriše nešto što ste videli na internetu, pa biste želeli to da isprobate sa svojim partnerom – premda ni sami ne znate da li vam se to dopada ili ne, pa ste onda odgovorni za tu ideju. Najbolje je da isprobate nešto zajedno. Manji je pritisak i veća je verovatnoća da će vam se svideti.

3. Ležerni su

Kod seksa je glavna strast, ali i humor je i te kako dobrodošao. Naime, baš kad se isprobava nešto novo, moguće je da neće odmah sve ići kako treba. Ako se greške prihvate sa osmehom i ležerno se postavite prema ideji, kod sledećeg pokušaja neće biti pritiska.

4. Uče i fleksibilni su

Ne može svaka seksualna maštarija lako da se prebaci u stvarnost. Ko je sanjao o vrućem seksu ispod tuša i onda to konačno isprobao, zna da su ideja i stvarnost prilično različite (zato jer je užasno klizavo pod tušem). Slično je s mnogim maštarijama. Međutim, to nije razlog da odustanete od njih. Odaberite stvari koje vam se sviđaju, kombinujte ih s drugim idejama, a neke jednostavno zaboravite.

#Ljubav

#Seks

<
'