AKTUELNO

Vikend je idealno vreme da testirate svoje kulinarske veštine i isprobate nove recepte, a jako je važno da hrana koju pripremate bude zdrava. Mi to znamo i rešili smo da vam pomognemo i obradujemo vas kjigom hrono recepata za slatkiše.

U okviru Pink.rs inicijative "Zdrav život, zdrave navike, zdrava ishrana"  Pink.rs i Vulkan poklanjaju knjigu Ane Ćubele "Hrono slatkiši".

Foto: Pink.rs

Za prave sladokusce dan nije potpun ako se na meniju ne pojavi neka lepa poslastica. Hrono režim preporučuje užinu za one koji nisu u restrikciji i dobra vest je da se slatkiši ne moraju izbegavati – samo je bitno da odaberemo prave namirnice i počastimo se u odgovarajuće vreme. Ova selekcija recepata obuhvata najrazličitije hrono predloge: od laganih voćnih kombinacija do raskošnih čokoladnih kolača, naravno pripremljenih prema dozvoljenim namirnicama.

Budite uz Pink.rs. Sve što treba da uradite  kada objavimo pitanje  na portalu Pink.rs i fejsbuk grupi Pink.rs, jeste da lajkujete i šerujete post, a tačan odgovor na pitanje pošaljete na naš mejl. Dobitnika ćemo, kao i do sada, brzo kontaktirati.

Zbog velikog interesovanja i ove nedelje Ana Ćubela i Pink.rs  i Vulkan poklanjaju još jedno izdanje knjige u vezi sa hrono ishranom, savetima za zdrav život i zdrave navike. Budite uz portal Pink.rs i ne propustite priliku da obogatite svoju biblioteku novom knjigom, a svoju svakodnevnicu novim zdravim navikama i receptima zdrave ishrane.

Da li može da se jede burek u hrono ishrani?

1. Može, ali zavisi od vrste brašna2. Ne može3. Samo jednom nedeljno

Sve što je potrebno je da lajkujete i šerujete post i tačan odgovor na pitanje pošaljete na e- mail webredakcija@pink.rs

Knjigu možete preuzeti jedino na portirnici Televizije Pink.

#Nagrada

#hrono ishrana

'